ΠΑΤΡΩΝΗΣ... όνομα συνώνυμο του χαρτιού.
Με παράδοση πλέον των 70 ετών η εταιρεία ΠΑΤΡΩΝΗΣ αποτελεί μία από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στην αγορά των τυπογραφικών χαρτιών.

"Τρεις γενιές..."
...τo 1944, ο Χρήστος Ι. Πατρώνης και οι συνέταιροί του ιδρύουν την εταιρεία ΠΑΤΡΩΝΗΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΕΒΕΖΙΚΑΣ, με αποκλειστικό αντικείμενο το εμπόριο τυπογραφικού χάρτου.

24 χρόνια αργότερα (1968), η μορφή της εταιρείας αλλάζει και ο Χρήστος Ι. Πατρώνης προχωρά στη σύσταση της " ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝΗΣ και ΥΙΟΙ Α.Ε.", με τους υιούς Ευάγγελο και Ευθύμιο να επεκτείνονται και στα ειδικά χαρτιά.

Από το 1990 και μετά, ο Ευάγγελος Πατρώνης μαζί με τη σύζυγό του Ελένη, αναζητώντας νέες ιδέες για την εταιρεία τους εισχωρούν και στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας, αυξάνοντας έτσι τη γκάμα των ειδών της επιχείρησης.

Σήμερα, ο εγγονός Χρήστος Ευαγ. Πατρώνης και η μητέρα του, χτίζοντας στην παράδοση δεκαετιών και με κληροδοτημένη εμπειρία γενεών, παράλληλα με τα ειδικά χαρτιά και τη συσκευασία, έχουν επικεντρωθεί στην κάθετη παραγωγή και διάθεση ειδών κατασκευασμένα από χαρτί, εμπνέοντας έτσι ένα νέο όραμα για την επιχείρηση.